Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Set na brúsenie reťazíKinekus
Set na brúsenie reťazí
Všeobecne
Potrebujete efektívne a spoľahlivé riešenie pre brúsenie reťaze na svojej píle? Predstavujeme vám kompletný set na brúsenie reťazí - ideálny nástroj pre rýchle a profesionálne ostrenie vašich pílových reťazí aj na miestach bez elektrického pripojenia.
LED svetlá na bicykelKinekus
LED svetlá na bicykel
Všeobecne
Zaistite si bezpečnú a pohodlnú jazdu na bicykli aj v zhoršených svetelných podmienkach s LED svetlami na bicykel! Ponúkame široký výber predných a zadných LED svetiel, ktoré zaručia, že budete na ceste dobre viditeľný a zároveň budete mať perfektný výhľad pred seba.
Letná zmes do ostrekovačov HAPPY CARKinekus
Letná zmes do ostrekovačov HAPPY CAR
Všeobecne
Udržujte čelné sklo vášho auta bezchybne čisté počas celého leta s letnou zmesou do ostrekovačov HAPPY CAR! Zloženie zmesi zaručuje, že efektívne odstráni rôzne nečistoty, ako sú hmyz, prach, peľ, vtáčí trus a zaručila vám tak čistý výhľad na cestu.
Zelená viazacia páskaKinekus
Zelená viazacia páska
Všeobecne
Hľadáte spoľahlivý spôsob, ako udržať vašu záhradu v poriadku a podporiť rast rastlín? Predstavujeme vám jeden z našich najnovších prírastkov v sortimente - zelenú viazaciu pásku od značky Bradas.
Príklepová vŕtačka INGCOKinekus
Príklepová vŕtačka INGCO
Všeobecne
Priveďte svoje domáce projekty na vyššiu úroveň s výkonnou príklepovou vŕtačkou INGCO. Táto vŕtačka s príkonom 680 W a rýchlosťou otáčok 0-3000 ot. / min. si poradí aj s tými najnáročnejšími úlohami.
Stavebné miešadlo INGCOKinekus
Stavebné miešadlo INGCO
Všeobecne
Potrebujete spoľahlivé stavebné miešadlo, ktoré vám uľahčí prácu? Chystáte sa na náročný projekt, ktorý bude vyžadovať veľa miešania malty a lepidiel? Potom je tu pre vás miešadlo INGCO!
AKU PostrekovačKinekus
AKU Postrekovač
Všeobecne
Pred letnou sezónou sa určite oplatí poohliadnuť po uľahčení práce. Ak potrebujete postrekovač, ktorý je výkonný, spoľahlivý a zároveň ho nemusíte stále pumpovať, potom je akumulátorový postrekovač Gardenline tou pravou voľbou pre vás.
Postavte si svoj sen s flexi elementKinekus
Postavte si svoj sen s flexi element
Všeobecne
Hľadáte praktický a elegantný spôsob, ako skrášliť vašu záhradu? Prestaňte hľadať, pretože kvetináč Flexi Element je presne to, čo potrebujete. Tento všestranný kvetináč v dizajne betónu vám umožňuje vytvárať rôzne tvary, dekoračné prvky a dokonca aj vyvýšené záhony.
Záhradný nábytok VERONIKAKinekus
Záhradný nábytok VERONIKA
Všeobecne
Pokiaľ je vaším snom praktický a štýlový nábytok balkón alebo terasu, potom je sada záhradného nábytku VERONIKA ideálnym zhmotnením tohto vášho sna.
Ako začať s chovom králikovKinekus
Ako začať s chovom králikov
Všeobecne
V tomto texte sa pozrieme na aspekty moderného chovu králikov v králikárni na dvore. Zameriame sa na potreby králikov, ideálne podmienky chovu, preventívne opatrenia proti chorobám a získanie chovných zvierat.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY