Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Príklepová vŕtačka INGCOKinekus
Príklepová vŕtačka INGCO
Všeobecne
Priveďte svoje domáce projekty na vyššiu úroveň s výkonnou príklepovou vŕtačkou INGCO. Táto vŕtačka s príkonom 680 W a rýchlosťou otáčok 0-3000 ot. / min. si poradí aj s tými najnáročnejšími úlohami.
Stavebné miešadlo INGCOKinekus
Stavebné miešadlo INGCO
Všeobecne
Potrebujete spoľahlivé stavebné miešadlo, ktoré vám uľahčí prácu? Chystáte sa na náročný projekt, ktorý bude vyžadovať veľa miešania malty a lepidiel? Potom je tu pre vás miešadlo INGCO!
AKU PostrekovačKinekus
AKU Postrekovač
Všeobecne
Pred letnou sezónou sa určite oplatí poohliadnuť po uľahčení práce. Ak potrebujete postrekovač, ktorý je výkonný, spoľahlivý a zároveň ho nemusíte stále pumpovať, potom je akumulátorový postrekovač Gardenline tou pravou voľbou pre vás.
Postavte si svoj sen s flexi elementKinekus
Postavte si svoj sen s flexi element
Všeobecne
Hľadáte praktický a elegantný spôsob, ako skrášliť vašu záhradu? Prestaňte hľadať, pretože kvetináč Flexi Element je presne to, čo potrebujete. Tento všestranný kvetináč v dizajne betónu vám umožňuje vytvárať rôzne tvary, dekoračné prvky a dokonca aj vyvýšené záhony.
Záhradný nábytok VERONIKAKinekus
Záhradný nábytok VERONIKA
Všeobecne
Pokiaľ je vaším snom praktický a štýlový nábytok balkón alebo terasu, potom je sada záhradného nábytku VERONIKA ideálnym zhmotnením tohto vášho sna.
Ako začať s chovom králikovKinekus
Ako začať s chovom králikov
Všeobecne
V tomto texte sa pozrieme na aspekty moderného chovu králikov v králikárni na dvore. Zameriame sa na potreby králikov, ideálne podmienky chovu, preventívne opatrenia proti chorobám a získanie chovných zvierat.
Naozaj veľká korba na fúrikKinekus
Naozaj veľká korba na fúrik
Všeobecne
Už sa vám stalo, že ste prevážali niečo naozaj objemné, ale ľahké? Museli ste sa s fúrikom, ktorý nevážil skoro nič obracať stále dokola? Napríklad pri vyvážaní vyhrabanej trávy a lístia? Uvažovali ste, že by sa hodil väčší fúrik?
Rašelinový sadbovačKinekus
Rašelinový sadbovač
Všeobecne
Sezóna predpestovania je v plnom prúde. Ak na niektorú plodinu pozabudli, možno sa vám hodí jedna z noviniek v našom sortimente - rašelinový sadbovač.
Kvetináč Frida EcoKinekus
Kvetináč Frida Eco
Všeobecne
Potrebujete kvetináč, ktorý je krásny, praktický a zároveň šetrný k životnému prostrediu? Potom je kvetináč Frida Eco ideálnou voľbou pre vás!
Lepidlová pasca EKOLASKinekus
Lepidlová pasca EKOLAS
Všeobecne
Máte vo svojej domácnosti nevítaných hostí v podobe myší alebo potkanov? Tieto hlodavce dokážu narobiť poriadnu škodu a dokonca roznášať nebezpečné choroby. Našťastie existuje jednoduché a efektívne riešenie: Lepidlové dosky EKOLAS.
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY