Radosť z užitočných vecí - teraz aj online | Kinekus

Blog

Tipy, triky, návody a dobré rady pre domácnosť, dieľňu i záhradu. To všetko nájdete na našom blogu. Čítajte, diskutujte a dajte nám vedieť, ktoré články sa vám páčia.

Naozaj veľká korba na fúrikKinekus
Naozaj veľká korba na fúrik
Všeobecne
Už sa vám stalo, že ste prevážali niečo naozaj objemné, ale ľahké? Museli ste sa s fúrikom, ktorý nevážil skoro nič obracať stále dokola? Napríklad pri vyvážaní vyhrabanej trávy a lístia? Uvažovali ste, že by sa hodil väčší fúrik?
Rašelinový sadbovačKinekus
Rašelinový sadbovač
Všeobecne
Sezóna predpestovania je v plnom prúde. Ak na niektorú plodinu pozabudli, možno sa vám hodí jedna z noviniek v našom sortimente - rašelinový sadbovač.
Kvetináč Frida EcoKinekus
Kvetináč Frida Eco
Všeobecne
Potrebujete kvetináč, ktorý je krásny, praktický a zároveň šetrný k životnému prostrediu? Potom je kvetináč Frida Eco ideálnou voľbou pre vás!
Lepidlová pasca EKOLASKinekus
Lepidlová pasca EKOLAS
Všeobecne
Máte vo svojej domácnosti nevítaných hostí v podobe myší alebo potkanov? Tieto hlodavce dokážu narobiť poriadnu škodu a dokonca roznášať nebezpečné choroby. Našťastie existuje jednoduché a efektívne riešenie: Lepidlové dosky EKOLAS.
Ovčie granuleKinekus
Ovčie granule
Všeobecne
Hľadáte hnojivo, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a zároveň podporí zdravý rast vašich rastlín? Potom je hnojivo ovčie granule ideálnou voľbou pre vás!
Rohož STOPYKinekus
Rohož STOPY
Všeobecne
V spoločnosti Kinekus sme radi, keď môžeme ponúknuť niečo nové. A hrdí sme často. Aj keď je novinkou len “obyčajná” rohož. Pretože aj tá niekoho poteší a bude užitočná.
Vinylové rukaviceKinekus
Vinylové rukavice
Všeobecne
Vinylové rukavice sú dôležitou pomôckou na ochranu rúk pri rôznych priemyselných, zdravotníckych a domácich činnostiach. Jedným z typov sú obyčajné biele pudrované rukavice. Teraz máme v našom sortimente jeden z modelov.
Termosky vo veselých farbáchKinekus
Termosky vo veselých farbách
Všeobecne
Hľadáte kvalitnú termosku z nehrdzavejúcej ocele? Ale nie obyčajnú? Hľadáte takú, ktorá bude zároveň veselá a vy vďaka nej budete “vytŕčať z davu”? Máme niečo pre vás!
Postavička kohútikKinekus
Postavička kohútik
Všeobecne
Hľadáte veselý a originálny doplnok do interiéru alebo exteriéru? Obľúbeným doplnkom sa stali dekorácie z polyrezínu (syntetickej živice). Sú totiž nielen milé, ale aj odolné voči vonkajším vplyvom.
Plastový truhlík na zábradlieKinekus
Plastový truhlík na zábradlie
Všeobecne
Hľadáte praktické a štýlové riešenie pre kvetinovú výzdobu vášho balkóna? Predstavujeme vám náš plastový truhlík na zábradlie - perfektný doplnok pre váš balkón či terasu, aby ste mohli svoje kvety vystaviť v celej ich kráse!
VYBERTE SI TÉMU
NAJČÍTANEJŠIE ČLÁNKY